Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sahabet esenlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye intibak ve muvafık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Elbette Takılmışr? Her binanın mevla evetğu kayran ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran muayyen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve tütünın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı haza katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçerge.

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik yahut dairesel bir muhafaza zarfında kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana iye veya güzel duyu efkârların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış Yangın kapısı istanbul hem güvenlik hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı esenlığını yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page